• Tervetuloa Supporters Placeen
  • - Kannattajilta kannattajille!
  • Jokainen päivä on... Pelipäivä!
 

Ostoehdot

Yleiset ehdot

Näitä yleisiä ostoehtoja sovelletaan tuotteiden tilaamiseen Supporters Place verkkokaupasta ellei Supporters Place sekä asiakas ole sopinut kirjallisesti muuta. Ehdot ovat voimassa vain silloin, kun ostaja on yli 18-vuotias Suomessa asuva yksityishenkilö. Suomen lainsäädännön mukaan alle 18-vuotiaat eivät saa tehdä luotto-ostoja. Alle 18-vuotiaalla asiakkaalla on oltava huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen. Tuotekuvissa yritetään toistaa värejä sekä muita ominaisuuksia niin oikeudenmukaisella tavalla kuin mahdollista. Koska värintoisto saattaa riippua käyttämästäsi näytöstä, emme voi taata, että tuotekuvien värit vastaavat 100% tuotteiden todellisia värejä.

Tilauksen peruutus, palautus ja vaihto

Supporters Placen asiakkaana sinulla on 14 päivän peruutus-, palautus- ja vaihto-oikeus. Ostohetkeksi katsotaan päivä, jolloin tuote on lunastettu tai kuitin päivämäärä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa osoittaa lunastuspäivä. Kaupan peruutusoikeus tulee voimaan kun asiakas on lunastanut paketin ja ilmoittanut meille tästä 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme lähetämme palautusetiketin, jonka avulla tuotteen voi palauttaa maksutta takaisin meille. Emme maksa takaisin alkuperäisiä toimituskuluja emmekä kustannuksia, jotka syntyvät mikäli asiakas palauttaa tuotteen takaisin ottamatta ensin yhteyttä meihin. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se on palautettava alkuperäispakkauksessaan kaikki valmistajan liput, tagit ja merkinnät paikallaan. Tuote ei ole käyttämätön jos esimerkiksi vaatteissa tai kengissä on selviä kulumisen merkkejä, lemmikkieläimen karvoja ja/tai likaa tai se tuoksuu vahvasti esimerkiksi parfyymilta. Mikäli tuotteen arvo on vähentynyt asiakkaan käsittelyssä, vähennämme vastaavan osan takaisinmaksusta. Arvon vähennys voi olla myös koko tuotteen arvo. Emme vastaa kuljetuksessa tapahtuvista vauriosta.

Huom! Tärkeä tietää - lue huolellisesti ennen kuin teet ostopäätöksen

  • Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita
  • Palautusoikeus ei koske alennushintaisia tuotteita eikä OUTLET tuotteita. Alennushintaisen tuotteen vaihto on mahdollista mikäli tuotteesta on edelleen sopiva koko saatavilla.
  • Vaihto-, palautus- ja peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita kuten pelipaita nimi- ja numeropainatuksella

Tilaaminen / Osto

Kaikki tilaukset tehdään Supporters Place verkkosivuston kautta. Tilauksen onnistuttua saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Käy tilausvahvistus huolellisesti läpi, jotta kaikki on kuten pitää.

Takaisinmaksu / Hyvitys

Peruutuksissa, palautuksissa sekä reklamaatioissa takaisinmaksu/hyvitys tehdään viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksesta tai palautetun tuotteen vastaanotosta.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat euroissa (EUR) sisältäen arvonlisäveron (alv) voimassa olevan veroprosentin mukaan. Toimituskulut (9,90€) lisätään kaikkiin tilauksiin ja ne näkyvät myös aina kassalla ennen maksua sekä tilausvahvistuksessa. Mahdolliset muut lisäkustannukset, kuten osamaksu näytetään kassalla asiakkaan tekemän valinnan mukaisesti.

Maksu ja maksuvaihtoehdot

Supporters Place käyttää PCI DSS -standardia kaikissa maksuissa ja verkkosivustomme on SSL-suojattu.

Yhdessä Klarnan kanssa, Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tarjoamme lukuisia eri maksuvaihtoehtoja. Valitset vain mikä sopii sinulle parhaiten:

Maksa myöhemmin: Valitse 14 päivän ilmainen maksuaika, jolloin vastaanotat ensin tuotteesi ja maksat vasta kun olet tyytyväinen ostokseesi.

Maksa heti: Maksa ostoksesi heti helposti ja turvallisesti Klarnan verkkopankkimaksulla.

Pilko maksut: Luottotietojesi ollessa kunnossa voit valita Klarnan erämaksuvaihtoehdon. Voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla.

Löydät lisätietoja Klarnasta osoitteesta https://www.klarna.com/fi/ Klarnan ehdot löydät puolestaan osoitteesta https://www.klarna.com/fi/ehdot/ Tarvitsemme myös joitain henkilökohtaisia tietoja, niistä lisää löydät osoitteesta https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/ privacy

Kaikkia tietoja käytetään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille

Toimitus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksen lähetämme sen yleensä matkaan Postilla seuraavana arkipäivänä. Varastomme sijaitsee Tukholmassa ja normaali toimitusaika Suomeen on 4-5 arkipäivää. Kaikki lähetykset lähetetään kirjattuna, seurantatunnuksella varustettuna ja saapuvat noudettavaksi Postin lähimpään noutopisteeseen.

Mikäli toimituksessa tai tuotteen lähettämisessä on viivästyksiä otamme asiakkaaseen erikseen yhteyttä. Viivästykset käsitellään tapauskohtaisesti ja mikäli asiakas haluaa perua tilauksen johtuen viivästyksestä, tapahtuu se ilman kustannuksia.

Palautus

Kun haluat palauttaa tuotteita takaisin meille, ota meihin yhteyttä verkkokauppamme yhteydenottolomakkeen avulla. Me lähetämme sinulle palautusetiketin, jolla voit palauttaa tuotteet maksutta takaisin meille.

Erikoistilaukset

Vaihto/palautusoikeutta ei ole, mikäli kyseessä on tuote, joka on valmistettu tai muunneltu asiakkaan vaatimusten mukaisesti (kustomoitu tuote). Tämä koskee tuotteita, joihin asiakas on valinnut esimerkiksi nimi- ja numeropainatuksen tai hihamerkin.

Reklamaatio

Reklamaatiotapauksissa aloita ottamalla yhteyttä meihin verkkokaupasta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta ja me annamme sinulle lisätietoja miten toimia.

Noutamaton lähetys

Lähetyksen noutamatta jättäminen ilman mitään syytä ja ilmoittamatta siitä meille ei ole sama kuin tilauksen peruutus. Noutamattomasta paketista perimme toimituskulujen lisäksi käsittelymaksun joka on yhteensä 15€.

Kiista

Asiakkaalla on oikeus saattaa sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajalla on myös mahdollisuus käyttää Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia https://ec.europa.eu/

Käyttäjätiedot

Supporters Place luo sinulle automaattisesti käyttäjätilin tilauksen yhteydessä. Kun rekisteröit käyttäjätilin ja suoritat tilauksen kysytään sinulta muutama olennainen henkilötieto. Sinun täytyy vahvistaa, että antamasi tiedot ovat oikeat ja korjattava puutteelliset tiedot. Puutteellisten tietojen antaminen saattaa aiheuttaa käyttäjätilisi mitätöinnin. Lisätietoja miten käsittelemme käyttäjätietoja löydät Supporters Placen tietosuojakäytäntö -osiosta.

Asiakas pitää huolen, että kukaan ulkopuolinen ei pääse käyttämään henkilökohtaista käyttäjätiliäsi. Käyttäjätunnuksen sekä salasanan luovuttaminen muille on kielletty. Mikäli epäilet, että käyttäjätietosi ovat jonkun muun tiedossa, ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme. Mikäli epäilemme, että käyttäjätiliä käytetään väärin tai yleisiä ehtoja rikotaan, suljetaan käyttäjätili välittömästi.